Wednesday

Reconfigurarea traseului...

Drumuri vechi, drumurile noastre invechite incep sa devina enervante... Tot ce se inampla in jur poate fi perfect comparat cu drumurie autohtone. Nimic nu merge asa cum ar trebui, nici masinile, nici oamenii, nici viata, nici noi, nici ei...
Oricat de performant iti este automobilul...oricat de rezistente iti sunt suspensiile, oricat de bine iti merg franele, oricat de bine ar functiona...totul se strica datorita drumului... Cum as putea spera sa ajung bine la destinatie cand ma uit lung si cu teama la calea pe care o am de parcurs?
Cum sa sper la un final fericit cand sunt atat de multi nebuni in traficul asta ? Cum sa-mi vad de drum cand tot mai des intra tot felul de nebuni pe contrasens si-mi avariaza masina? Cum?

Cu ce gresim? Gresim ca pornim? Gresim ca incercam sa infruntam? Gresim ca avem incredere ca trece portiunea cu gropi? Gresim cu ceva?

GIZAZ! Mi-e lene si scarba, mi-e scarba si ma enervez, ma enervez si-mi trece pentu ca alta varianta nu gasesc... Mi-e dor de o viata la care doar visez si mi-e dor sa fiu indiferenta si mi-e dor sa nu gandesc, mi-e dor sa nu ma intereseze.
Oamenii prosti sunt geniali...oamenii cu probleme simple, oamenii ale caror idei sunt limitate, oamenii care traiesc viata exact asa cum scrie pe prospect...oamenii astia sunt cu adevarat fericiti in nefericirea lor...

Ne reconfiguram traseul si pana gps-ul nostru gaseste o cale mai buna...continuam deplasarea...
Mergem tot in fata ca oricum nu avem alta varianta...nu putem sa iesim in strada ca ne fut astia in cur pana ne izbeste cacarea cu fiecare inspir...nu putem comenta nimic...nu putem urla ca-si bat joc de viitorul nostru ce era oricum compromis datorita nationalitatii. Nu putem sa iesim in strada ca sunt tot mai putini tineri de varsta noastra care sa remarce ca ceva nu e bine...fie sunt drogati, fie autisti, fie casatoriti si pe drumu lor...si dintre cele trei variante sincer nu stiu care e cea mai rea....De unde atata distractie...ca ne ajunge cutitul la os... si se termina si distractia si ne trezim cu mana pe pula...si cu viitorul trecut prin toate pulele lor!

Trecand din cola in fanta in sprite...azi au mai dat stapanii nostri o lege..."Pedeapsă cu închisoarea pentru vânzarea, consumul şi experimentarea plantelor etnobotanice"...
Nu am fost niciodata pentru mizeriile astea...dar sa fie oare nevoie de masuri atat de drastice?! Acum este cazul sa infundam puscatiile cu copii de 15-19 ani? OK! Poate nu ii inchid...dar tot le deschid dosare... Nu sunt o militanta pentru legalizarea drogurilor...dar nu putem nici sa le toleram?!?!



BAAAA!! Autistilor!!! Sunteti dementi?!?!? Ce pula mea?!?!
STOP! GATA! HO! STAI! BA!
IN MORTII VOSTRI!!
NU VA SATURATI SA VA PISATI PE VIITORUL NOSTRU!?!?!?!?!?

0 comments:

Post a Comment