Wednesday

Degeaba


Pentru ca barbatii sunt porci si femeile sunt curve!
Pentru ca sunt satula de bazme, de cacaturi, de discutii, de sentimente de o asemenea intensitate de sare pishatu' din noi ca din ratze!Unde mortii masii sa mai fie loc ce anumite specii de femei intr-o lume in care pizdele invata sa planga, unde invata sa fie experte, unde isi cauta partide?

Unde dracu si cui sa spui tot ce ai de spus? Unii se apuca de cantat...asa si daca nu sunt inzestrata cu o voce de privighetoare ce sa fac? Hip-hop nu puteam sa fac io....las ca mai bine ma aleg cu un jurnal online...penibil de trist....Oamenii au vieti, probleme, griji...nu ganduri!!! Oamenii nu au nevoie de locuri unde sa se descarce sau daca au...se termina si se considera descarcati.

In ce mortii lu ma-ta de filme sa mai intram cand noi ne gasim incapabili sa articulam? Unde dracu sa mai iesim cand noi suntem afara si ne-au inghetat si gandurile ca e un frig de te caci pe tine? Si hai sa bem si dansam pe mese ca ultimele terminate...desi daca stai sa te gandesti mai bine terminatele sunt jos si se uita terminat la noi. Si hai sa ne mai speriem de omuletii verzi si sa ne cacam in potecile viitorului. Si cat sa mai visez la tot ce nici nu stiu sa explic?
Si cat sa ma mai gandesc intr-o tara in care degeaba o fac?
Si maine ma imbat iar! E inevitaliba treaba...dar parca e mai bine asa... Parca e mai bine sa ma gandesc ca nu tine de mine, ca nu am eu putere sa schimb ce am ajuns...Poate e mai bine maine cand galopez catre coma...poate ma mai doare in cur inca o data ca se uita toti cretinii stranb la mine gandindu-se in ce mare stil o iau eu si pe unde o iau...De unde pula mea sa stie terminatii astia ca eu ma confrunt cu probleme existentiale si acesta este stilul meu caracteristic de a ma rupe de realitate?! De unde sa stie toti onanistii din public ca eu refulez si vomit caci sunt o persoana totrurata de intelectul meu?! Cred ca ati remarcat sarcasmul...si daca nu ati facut-o...sunteti degeaba! Hai pa ! Nu am cu cine!!!
0 comments:

Post a Comment