Monday

Smog![ Titlul inceark sa fie sugestiv...daca sti ce e ala "smog"...plm...pt necunoscatori: mi-e lene sa explic.]


Hai sa va povestesc ce s-a mai intamplat in ultimul timp in viata mea:
........................................................................
........................................................................
...cam atat.

Inafara de asta mai nimic...si ca sa nu-mi irosesc pretiosul meu timp insirand niste cuvinte aiurea, voi incerca acum sa comentez asupra vietii mele iesite din comun.

Nimic nu mai stie cum sa fie bine de ceva timp...lucrurile nu mai merg nici macar mediocru de ceva timp...lucrurile pur si simplu nu mai merg...nu se intampla nimic...nu fac,respectiv facem nimic...Domne! Intelegi?!?! Intelegi ce inseamna NIMIC? Nu am nicio noima in ce spun dar ideea de baza,cuvantul de baza cred ca l-ati inteles.

Dupa mult prea mult fum,dupa replici idioate cauzate de mult prea mult fum,dupa remarci cretine si idei simple,dupa faze lipsite de haz la care noi radeam ca niste maimutze,dupa linistea din mintea noastra,dupa filme in care am intrat si am iesit pana ne-a venit greatza,dupa clipe de panik sau aiureli imaginate de noi,dupa ce toate acestea si-au pierdut rostul...nu a ramas in urma decat o vaga amintire...si mult prea mult fum.

Dupa mult prea multe pahare,dupa mult prea multe replici fara rost,dupa mult prea multe gafe monumentale,dupa ce am ranjit ca niste idiotzi incercand sa evidentiem cat de praf suntem,dupa mult prea multe ipostaze penibile,dupa ce ne-am facut de cacat in diferite situatii,dupa explicatii dat cui era dispus sa ne asulte sau nu,dupa inca un pahar ce ne dadea curaj sa agatzam,dupa inca un pahar ce ne facea sa aruncam idei sau imagini purtate cu noi mult prea mult timp,dupa aburii alcoolului...nu a mai ramas decat un vag tablou a tot ceea ce s-a intamplat, nu ne-a mai ramas decat o vaga amintire a ceea ce am spus...a ramas o ceatza in capul nostru.

Si fara nici una dintre cele doua lucruri ce ne purtau departe...ramasi in realitatea cruda ...ne trezim facand nimic...si nimic mai mult!
Bem sucuri,purtam discutii amuzante sau filozofice...criticam oameni ce se confrunta,sau nu, cu aceleasi probleme ca si noi...visam la persoane sau clipe ce ne vor scoate din starile de cacat pe care le avem tot mai des....si nu facem nimic.Suntem incapabili sa ne asumam riscuri pentru a nu cadea de cacat,suntem incapabili sa punem mana pe telefon,sa formam un numar si sa-i spunem ca ne e dor...Daaaa! Cum plm sa facem asa ceva...ca vom cadea de cacat...!! Daaaa! k si daca nu facem asta...in cateva luni statuia lui Mihai Viteazu' din centru va fi inlocuita de un bust din bronz ce ne este copie fidela si o placutza pe care scrie ceva de genu: "In onoarea,cinstea,memoria Zeitzei Rabdarii. Singura femeie care nu s-a facut de cacat...care nu l-a sunat, care a stiut sa se tina pe pozitii! PLM o divina in felul ei!"

Nu facem nimic...sau mai bine zis FACEM NIMIC!
Nu ne asumam nici cel mai mic risc, ne refuzam lucruri considerand ca nu le meritam sau ca suntem noi prea bune pentru a avea anumite lucruri...plm...nu mai stiu ce vreau sa zic.
Asteptam sa cada maru din copac si sa ne loveasca in cap in loc sa avem noi o sclipire de geniu fara nici cel mai mic semn divin sau mai putin divin (ca plm orice pot fi si barbatii astia dar divini...niciodata!!!).

Nu stiu care sunt sau daca exista niste etape ce trebuie parcurse pana ce voi accepta realitatea...am auzit totusi ca ar trebui sa ajung cumva la a ma resemna si ulterior voi intalni ceea ce caut...Eu ma aflu insa la etapa in care sunt extrem de revoltata...Nu se pune problema ca nu ii mai vreau, ca am renuntat...dar acum nu ii mai vreau respirand si avand puls...ii vreau decedati in chinuri groaznice...asa ii vreau!!!
Hi Hi Hi....ce dracushor mic sunt...ma vor tortura cu fierul incins si ma vor tine legata in lantzuri atunci cand voi trece in nefiinta...Dar vai!!! Ce sa vezi...o sa fie PANIK!

Hai ca viata asta a mea e deja din ce in ce mai plictisitoare si mai penibila(desi caracterul ei nu are legatura cu felul meu de a fi)...nu mai stau sa mai caut speranta in toate coltzurile uitate de lume si prin tomberoanele unor penibile incapabile sa pretuiasca ce au avut alaturi. Uite acum imi mai ridic putin pretentiile si vreau ceva neatins de nimeni(nu la propriu)...
Hai ca ma duc sa caut...revin cu incredibilele detalii ale perioadei vietii fascinante si palpitante ce urmeaza sa inceapa.Pupi pa!

0 comments:

Post a Comment